There was an error in this gadget

Thursday, March 12, 2009

Maaf

Assalamualaikum..

Blog ni sebenarnye blog pertame yang aku buat.Dah lame terbiar kosong tanpe post, jadi malam ni aku tergerak hati nak post something .Ape yang kelakar tentang blog nih?tak ade post tapi still ade orang follow.Maafla korang dah salah follow.Korang patut follow blog yang satu lagi.Aku sayang blog ni and aku tengah mencari waktu untuk post something tentang dunia sekarang especially dunia islam.Sebagai peringatan supaye kite tak leke denagn dunie yang makin tue..Perlu buat sedikit rujukan ..tambah pulak sekarang musin test.Sem ni terase pendek.Sekejap jer dah hujung sem.Maaf..nantikan post dari aku Insyaallah tak lame lagi.Sedang mengumpul maklumat..

No comments: